Gratis är gott: Hackintool – verktyg för din Mac

av | maj 31, 2023 | Gratis är gott

Hackintool är ett verktyg för att komma åt inställningar som inte är helt enkla att komma åt.

Hackintool är inte ett verktyg för alla, inte för alla användare. Du bör ha ganska god kännedom om en Macs olika delar innan du ger dig i kast med programmet. Oavsett det – har du lite mer kunskaper så finns det en hel del inställningar i Hackintool som du kan utforska och det är också ett rätt bra verktyg för att leta reda på eventuella fel.

What’s new in version 3.9.6

Updated on May 30 2023

  • Merge branch ‘master’

Hackintool

0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Nortis om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer

blank
Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: