Gratis är gott: Bättre kontroll på din mus med LinearMouse

av | maj 20, 2023 | Gratis är gott

Med LinearMouse så kan du ställa in olika inställningar för din mus och din Track Pad och du kan styra acceleration, riktning och dy kan modifiera vad knapparna ska göra.

Ställ in rullningsriktning, pekaracceleration, pekarhastighet och modifieringsknappar – separat för varje enhet. Din mus och styrplatta kan anpassas på olika sätt.

LinearMouse är dessutom helt gratis.

Rullningen

Är du obekväm med den naturliga rullningen när du använder en mus, kan LinearMouse hjälpa dig att vända rullningsriktningen. Eftersom varje enhet kan konfigureras oberoende, behöver du inte oroa dig för att styrplattans rullningsriktning påverkas.

LinearMouse låter dig hitta en bekväm pekaracceleration och hastighet och hjälper dig att flytta pekaren snabbare och mer exakt. Du kan till och med inaktivera pekaracceleration om du är en spelare eller designer för att få bästa noggrannhet.

LinearMouse

What’s new in version 0.9.1

Updated on May 19 2023

 

  • Update translations (Russian) by @AndrewFeedle in #466
  • Optimize the user experience when switching between devices by @lujjjh in #469
0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Nortis om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer

blank
Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: