Gratis är gott: RSyncOSX – skal för RSync

av | apr 2, 2023 | Gratis är gott

RSync är ett grafisk skal för kommandot rsync, en filkopierings och synkroniseringsfunktion som rätt använd är både effektivt och snabb.
Skalet gör det lättare att använda en rad kommandon som kan användas för kopiering och synkronisering av data.
What’s new in version 6.7.6

Updated on Mar 31 2023

  • The check for new versions of RsyncOSX is changed (internal stuff)
  • All new tasks are marked with red text in date field until a real synchronize is executed, a double click for estimate (dryrun) on a newly added task will change the text “not verified (dryrun)” to todays date in red, when the real run is executed the timestamp is written to the task
  • There are also some other minor fixes and updates
Requirements
  • Intel, 64-bit processor
  • OS X 10.11 or later

RSyncOSX

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: