Gratis är gott: Maccy – håller reda på alla dina urklipp

av | apr 25, 2023 | Gratis är gott

Maccy gör en sak och gör det bra – håller reda på alla dina urklipp och skapar en lista som du snabbt kan komma åt. Programmet är dessutom helt gratis vilket inte gör det sämre.

Maccy utvecklas som öppen källkod och använder MIT-licensen. Det är och kommer alltid att vara gratis. Dess fullständiga källkod finns tillgänglig på GitHub. Du kan inspektera eller ändra koden hur du vill.

Maccy kostar 129 kronor i App Store men är gratis att ladda ned från hemsidan.

Maccy

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: