Gratis är gott: Alla dina kalenderbokningar, möten och saker som du ska göra direkt i menyn – Today

av | apr 22, 2023 | Gratis är gott

Today är en liten smart, fiffig följeslagare till den inbyggda kalenderappen. Dagens händelser direkt i menyn.

Klicka på en händelse för att visa den i appen Kalender. Det ger dig också ett snabbt sätt att direkt gå med i ett kommande videosamtal.

Today fungerar med med Kalender, Fantastical och BusyCal

Kräver macOS 13 eller senare och Today är helt gratis.

Today

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: