Testa ett alternativ till Kalendern, BusyCal

av | feb 24, 2023 | Tips & Råd

BusyCal är ett alternativ till den inbyggda kalender-appen i iOS.

BusyCal har stöd för iCloud, Apples molntjänst.

BusyCal är en flexibel kalenderapp för att hantera scheman, evenemang och att göra. BusyCals funktioner inkluderar anpassningsbara kalendervyer, integrerade till dos, mötesschemaläggning, restid, kartintegration, naturligt språkinmatning, taggar, larm, sökning, väder, månar, födelsedagar, årsdagar, grafik och mer. BusyCal har stöd för iCloud, Google Calendar, Exchange, Office 365 och andra CalDAV-servrar, vilket gör att du kan synkronisera och dela kalendrar med andra Mac- och iOS-enheter som kör BusyCal eller den inbyggda Calendar-appen. BusyCal för iOS är en mobil följeslagare till BusyCal för Mac.

What’s new in version 2023.1.5

Updated on Feb 24 2023

  • New View Menu configuration option to change the Word Wrap style
  • Fixed sync with Todoist after recent change in public API
  • Ongoing stability improvements

BusyCal

0 0 röster
Article Rating
2 Comments
Nyaste
Äldsta Mest röstade
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Tomas A
2 år sedan

BusyCal har nu kommit i en version 13.2.2. Alla som har version 13.2.1 måste betala 203.99 för att uppgradera till 13.2.2. Detta kom som en överraskning för alla användare ( se kommentarer t ex på Twitter). De nämner även att de kan komma att ta betalt för framtida uppdateringar. Eftersom 13.2.2 i realiteten är en buggfix, så går det inte att bortse ifrån att även en framtida 13.2.4 etc kan komma att kosta pengar. Företaget bakom 2DO (en todo-app) heter Beehive och de har köpt BusyCal och BusyContacts. Appen 2Do har inte uppdaterats på flera år och arbetet med en… Läs mer »

blank
Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: