Nu kan du dela Dockan med andra – och kanske hitta nya bra program

av | feb 8, 2023 | Socialt

Dockhunt är en ny webbplats där du kan ladda upp din Docka, dela den med andra och du kan på det sättet hitta nya, bra program (om du vill).

Den nya webbplatsen är i grunden ett slags socialt nätverk för att visa upp apparna som du har i din Macs docka. Målet är att hjälpa dig att upptäcka nya appar och även “se vem mer som har dockat apparna du använder.”

Dockhunt

Dockhunt använder ett enkelt webbgränssnitt där du kan bläddra igenom bidrag från andra Mac-användare. Du kan också se en sammanfattning av de bästa apparna, som avslöjar de vanligaste apparna som Dockhunt-användare har i sin Macs docka. Föga överraskande är appar som Slack, Chrome, Visual Studio Code och Notion nära toppen av listan.

När du utforskar Dockhunt-webbplatsen kan du också klicka på apparna som visas i andra dockor. Detta kommer sedan att visa en lista över alla andra Dockhunt-användare som också har den specifika appen i sin docka.

Min Docka 

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

AI Is an Insult Now

AI Is an Insult Now

  If you want to really hurt someone’s feelings in the year 2023, just call them an AI. An all-star cast of celebrities and...

läs mer