Letar du efter klockarband – det finns en app för det

av | jan 8, 2023 | Tipset: Appar & Program

Samlar du på band till din Apple Watch – ständigt på jakt efter nya armband? Det finns en app för det – här är den.

Bandbreite är en app som samlar information om armband för Apple Watch och just nu så innehåller appen hela 620 olika armband indelade efter modell, färg, material och när de lanserats:

Brinner du för klockband? Detta är appen för din ständigt växande samling.

Bandbreite ger detaljerad information om alla officiella klockband som någonsin släppts, inklusive egenskaper som färg, releasedatum, modellnummer och pris. Alternativ för att skapa en önskelista och spåra din samling — med unik statistik och insikter inkluderade — gör denna vackert designade app till den perfekta följeslagaren för varje klockbandssamlare, nybörjare till proffs.

Bandbreite

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian