Gratis är gott: Med det här programmet kommer du åt ännu fler inställningar i macOS

av | jan 30, 2023 | Gratis är gott

Kom åt fler inställningar i macOS

Kom åt fler inställningar i macOS

Deeper är ett program för att komma åt fler och kanske lite djupare liggande inställningar i OS X.

Deeper är ett anpassningsverktyg för macOS som låter dig aktivera och inaktivera de dolda funktionerna i Finder, Dock, QuickTime, Safari, iTunes, inloggningsfönster, Spotlight och många av Apples applikationer med mera.

Deeper är gratis men innan du skrider till verket så kolla vad det är du ändrar på. Det är som sagt en hel inställningar som du kan ändra på – men som du inte bör ändra på om du inte vet vad du gör.

Deeper is a personalization utility for OS X whoch allows you to enable and disable the hidden functions of the Finder, Dock, QuickTime, Safari, iTunes, login window, Spotlight, and many of Apple’s applications, and more.Version

What’s new in version 2.8.8

Updated on Jan 30 2023

  • Issue corrected that occurred when checking for an update on standard user
  • Issue corrected that sometimes prevented changing the image background of the login window
  • Issue corrected that sometimes occurred when displaying the Deeper log
  • Added option to change the text size of help tags
  • Miscellaneous improvements made
  • User Guide updated, improved, and reindexed

Deeper

0 kommentarer

blank
Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: