Lästipset: Är detta slutet för TV – bolagen förbereder för att sända enbart via nätet

av | dec 10, 2022 | Lästips

Svårt att missa de stora tv-evenemangen de senaste två veckorna. Det var Matt Hancock som höll på i djungeln på ITV, England som gjorde verkliga mål i VM, och sedan berättade det tidigare kungaparet det på sitt sätt i en orkestrerad “drop” av de första avsnitten av en intim dokumentärserie på Netflix.

Och även om inget av dessa erbjudanden registrerades som ett personligt “möte att beskåda”, har bruset som skapats verkligen varit ihållande.

Brittiska The Guardian tar sig en titt på TV-marknaden.

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: