Gratis är gott: Safari Technology Preview – tjuvtitta på Safari

av | dec 5, 2022 | Gratistips

Gratistipset: Safari Technology Preview

Gratistipset: Safari Technology Preview

Safari Technology Preview är en förhandsversion av kommande Safari, Apples webbläsare, och det är en version som du kan prova tämligen riskfritt. Du kan nämligen installera den vid sidan av ordinarie Safari.

What’s new in version 16.4

Updated on Dec 05 2022

Version 16.4 (Release 159)

WebAssembly:
  • Fixed error message for local.get (256176@main)
JavaScript:
  • Changed to allow variables with the same name as the class in its static block (256311@main)
Rendering:
  • Fixed floating boxes overlapping their margin boxes (256183@main)
  • Fixed rendering artifacts when presenting a fullscreen video (256251@main)

Apple

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian