Sonos har uppdaterat sin mjukvara för macOS

av | nov 4, 2022 | Tipset: Appar & Program

Sonos (tidigare Sonos Desktop Controller) låter dig styra programvara för Sonos Music System.

Med Sonos är inget utrymme förbjudet och du kan lägga till musik i praktiskt taget valfritt antal rum: sovrummet, bakgården, till och med badrummet. Med Sonos mjukvara så kan du styra alla dina anslutna högtalare.

Lyssna på din favoritradiostation eller bläddra igenom hela ditt musikbibliotek. Du kan spela samma låt i varje rum eller välja olika låtar för olika rum. Det är upp till dig. Och så är det vilken Controller du använder – den dedikerade Sonos Controller, Sonos Controller för iPhone, Sonos Controller för Mac eller PC, eller en kombination av alla fyra.

What’s new in version 14.18

Updated on Nov 04 2022

  • Bug fixes and performance enhancements, including a fix for an audio quality issue that reduced Sub output for Arc, Beam, or Ray when paired with a Sub or Sub Mini while Trueplay was enabled.

 

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian