Pokémon GO: Här har du alla felkoderna och vad de betyder i spelet

av | nov 26, 2022 | Pokémon GO

Strular Pokémon GO? Visas det felkoder som du inte vet vad de betyder? Här har du listan på felkoderna i spelet – vad de betyder och hur du kan fixa problemet.

Ibland visas felkoder i spelet, koder som egentligen inte säger annat än att något är fel och att detta fel har ett nummer. Här får du en utförligare förklaring och tips på hur du kan fixa problemet – om det går att göra det.

 

Tips

Tappar du uppkopplingen och inte får igång den igen eller om GPS:en inte fungerar så starta inte inte hela telefonen det första du gör – slå på och slå av flygplansläget istället. Det går snabbare och vanligen är det minst lika effektiv. I flygplansläge så slås all kommunikation av, GPS, nätverk, allt. När du sedan slår av flygplansläget så startar funktioner om.

Många problem löses också av att du startar om appen eller bara väntar. Pokémon GO kommunicerar med Niantics servrar och ibland fungerar inte den kommunikationen. Flertalet av felen ovan orsakas av att det du gör, eller har gjort inte registreras av Niantic. Det är kommunikationsproblem där information inte skickas som den ska.

. Ut och jaga nu!

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian