Guide: Så slår du på och använder iCloud Keychain

av | nov 22, 2022 | Tips & Råd

iCloud Keychain är Apples inbyggd hantering av lösenord. En till stora delar helt automatisk funktion som om du aktiverar synkroniseringen via iCloud så har du alla lösenord med dig hela tiden – även ändringarna.

iCloud Keychain lagrar lösenorden I Apples moln – så här slår du på funktionen.

Det du behöver göra är i princip bara att slå på funktionen i alla dina enheter för iCloud Keychain fungerar i din iPhone, iPad och i dina Mac-datorer. Du har även funktionen i tvOS och watchOS.

Tänk nu på att det inte finns en app eller ett program för dina lösenord utan de ligger under inställningar.

0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Nortis om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer

blank
Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian