Gratistipset: Triangle – ett strategispel för din iPad

av | nov 17, 2022 | Gratistips

Triangle är ett strategispel för din iPad med minimal grafik men som ändå kräver noga eftertanke om du ska klara nivåerna.

Gratis idag 17/11-2022

Detta tidlösa strategispel uppfanns först på 1950-talet och kräver att du rör alla sidor av brädet samtidigt som du blockerar din motståndare från att göra detsamma. Turas om med din motståndare och fyller i rutnätet av hexagoner. Du kan ockupera vilken hexagon du vill; dina rörelser behöver inte ligga intill varandra. Spelet innehåller totalt åtta nivåer.

 

It’s an abstract strategy board game invented by John Milnor in the 1950s.

• Connect 3 sides of a triangular board to win!

• Compete with artificial intelligence oponnent!

• Compete with friends on board center!

Triangle

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian