Gratistipset: Photo Tangler – app för att skapa bildcollage

av | nov 21, 2022 | Gratistips

Photo Tangler är en app för att blanda och redigera samman bilder med varandra.

Du kan lägga ihop bilder, tona in dem i varandra och skapa collage.

Gratis idag 11/11-2022

PhotoTangler Collage Maker is a powerful image app that instantly turns your favorite photos into beautiful collages. It allows you to blend them together in unique and creative ways. It’s easy, fun, and the results look like magic! Just drop photos on the canvas, and watch PhotoTangler seamlessly blend them together with any other photos nearby. Anyone can get gorgeous, professional looking results, even with no graphics experience!

Unlike many collage makers out there, PhotoTangler does the hard work behind instantly blending and merging photos together for you. Instead of getting caught up learning grueling technical details, you can focus your time and energy on making gorgeous photo projects! Whether you’re using it for stunning social media pictures, general artwork, digital scrapbooking, to make a quick gift for a friend of family member, or even as a marketing tool for your business, the quick, high-quality results from this app will surely impress. PhotoTangler is a unique, easy and exciting solution to instantly merge photos into impressive collages. Visit www.phototangler.com …

Photo Tangler

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian