Gratistipset: Anchor Pointer Compass GPS – håller reda på var du lämnat saker

av | okt 21, 2022 | Gratistips

Anchor Point är en app som du kan använda för att lägga ut en ankarpunkt, en GPS-punkt som du kan hitta tillbaka till.

Gratis idag 6/10-2022

Never get lost again with Anchor Pointer! Save location and find your way back whenever you are. Anchor Pointer is a great location saver app for travelers, hunters, fishermen, outdoor lovers, or anyone who simply needs a tool to find his or her car in a parking lot. Anchor Pointer uses GPS as the navigation system so you don’t have to be online to use our app. Download our app now and feel the convenience!
“Anchor Pointer: The navigation app that Apple should buy” – Financial Review, May 2016.
There are so many times we need a navigation app beyond the standard Maps or Google Maps. First of all, we will need a reliable navigation app when we’re not connected to the internet. Maybe we currently don’t have a data plan or we can’t find the signal. We might also need an app to save location and find our way when there is no map available, such as in wilderness or in a very large park. This is why you need a navigation app that uses your device’s built-in GPS system instead of internet connection. This is also the reason why we built Anchor Pointer. This location saver app will free you from a lot of frustration in finding your way back. It will also guide you when you are in nature where map apps are unavailable/unusable. By using Anchor Pointer, you don’t need to rent expensive navigation equipment anymore.
===============================
TOP FEATURES OF ANCHOR POINTER:
===============================
• Mark your location easily. We know that making such app should simplify your life and not let you do complex steps and that’s why we developed a very easy to use interface.
• Give you a direction to your saved location easily and fastly within a few seconds.
• Uses built-in GPS function. You should activate your Location before using our app
• Accurate and reliable.
• Work even when offline. You don’t have to be connected to a 3G, 4G or Wi-Fi internet connection to use our app because we have a smart offline mode.
• Share your location with friends easily.
• Smooth user experience.
• iCloud Sync – automatically sync saved locations with your other iOS devices.

Anchor Point

5 1 rösta
Article Rating
2 Comments
Nyaste
Äldsta Mest röstade
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Tark
Tark
5 månader sedan

Bra app! Tack! 😊

blank
Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian