Tricket för att avvisa inkommande samtal med din Apple Watch

av | sep 19, 2022 | Tips & Råd

 

Din iPhone ringer, samtalet visas även i din Apple Watch och det är ett samtal du inte vill ta emot. Tricket för att avvisa samtalet är lika logiskt som barnsligt enkelt.

Ett barn ser till att gömma och dölja det de inte vill se. Precis då gör du för att avvisa ett inkommande samtal om du har en Apple Watch. Lägg helt enkelt hela handen över klockan, tack den med handflatan så avvisas samtalet.

Avvisas

Samtalet avvisas alltså. Det skickas inte vidare till röstbrevlådan och den som ringer får inte heller något meddelande. Vill du skicka ett meddelande så kan du klicka på den funktionen, skicka ett förinställd meddelande, eller så låter du bli att svara tills samtalet skickas vidare till röstbrevlådan.

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian