Skaffa en gaffeltruck för dina filer

av | sep 20, 2022 | Tips & Råd

Skaffa en gaffeltruck för dina filer

Skaffa en gaffeltruck för dina filer

Forklift är ett program för din som klarar ftp, sftp och flera andra protokoll.

Ny version, 3.x, ute nu.

ForkLift is a powerful file manager and ferociously fast FTP client clothed in a clean and versatile UI that offers the combination of absolute simplicity and raw power expected from a well-executed Mac software.
ForkLift will connect to any remote server SFTP, FTP, WebDAV, Amazon S3, Rackspace CloudFiles, AFP, SMB, and NFS shares on your local network,- pretty much anything you can plug into or hook up to a Mac. ForkLift also carries a complete toolbox for managing your files, including Folder Synchronization, Batch Renaming, Archive handling, Application deleter, editing files over remote connections and many more functions.

What’s new in version 3.5.8

Updated on Sep 20 2022

Improvements:
 • More date presets in the “Add Date” multi-rename module in the Multi-Rename Window
Fixes:
 • Fixes the typo in the word Occurrences in the Multi-Rename window
 • Fixes an issue that made it impossible to transfer files from the location /System
 • Fixes an issue in the Multi-Rename window that caused the addition of a “d” character to the extension when changes were applied to “Name with dot”
 • Fixes an issue which caused ForkLift to ignore the port number of SMB connections set on the Connect Panel
 • Fixes an issue that allowed a certain kind of navigation in the file view while renaming an item, which caused several problems such as overlapping file names, the inability to rename another file, or the display of the previously selected item in a different location
 • Fixes an issue that allowed users to insert a line into the file name with the Alt-Return keyboard shortcut in rename mode
 • Fixes an issue where after a long upload ForkLift incorrectly displayed an error message that the upload wasn’t successful because the connection was closed
 • Fixes an issue that caused some shares appear twice in the sidebar
 • Fixes an issue that made it impossible to remove icons from the Toolbar, introduced in version 3.5.7
 • Fixes an issue that allowed to expand folders in the Search results with the Right Arrow key
 • Fixes an issue where ForkLift didn’t display an error message when some parts of an archive couldn’t be extracted and the unextractable files were missing from the extracted folder seemingly without a reason
 • Numerous minor fixes and improvements
Requirements for ForkLift
 • Intel, 64-bit processor
 • OS X 10.11 or later
0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Nortis om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer

blank
Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian