Så kommer du åt Library-foldern i din Mac

av | sep 29, 2022 | Tips & Råd

Så kommer du åt Library-foldern i din Mac

Så kommer du åt Library-foldern i din Mac

Library-foldern är gömd i din Mac, av mycket goda orsaker. Vet du inte vad du gör så kan du ställa till med en katastrof härinne. Vet du vad du håller på med så är visas Library med detta enkla trick.

Innan du nu ger dig i Library-foldern så bör du ha klart för dig att du inte ska flytta runt, radera eller göra ändringar om du inte vet vad du håller på med.

Ska du in I Library så är det enklaste att gå via Finder.

. Starta Finder
. Klicka på Go
. Håll nere Alt/Option

Då visas Library och du kan hoppa in i den gömda foldern.

 

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian