Så byter du från Paramount+ till SkyShowtime

av | sep 22, 2022 | Nöje, TV och Film

Nu det snart slut med tittande på Paramount+ – tjänsten går samman med andra streamingtjänster och blir SkyShowtime. Så här byter du streamingtjänst.

Först: allt det du tittat på via Paramount+ finns på nya SkyShowtime så du förlorar inte några filmer eller tv-program, däremot måste du teckna ett nytt abonnemang och byta app.

AppleTV

  • Ladda ned SkyShowtime via App Store i din AppleTV.
  • Teckna ett nytt abonnemang
  • Logga in
  • Klart!

Ditt abonnemang på Paramount+ flyttas inte över till SkyShowtime utan du måste som sagt teckna ett nytt abonnemang. Kolla i din epost – har du haft ett abonnemang på Paramount+ så bör du ha fått era erbjudanden om halva priset – för SkyShowtime

Nu är SkyTimeShowtime här och du kan teckna ett abonnemang till halva priset

0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Nortis om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer

blank
Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian