Programtipset: Xnapper – snyggare, prydligare skärmbilder

av | sep 21, 2022 | Tipset: Appar & Program

Xnapper är programmet som du tanks finte tror att du behöver men som du faktiskt ändå bör titta närmare på. Det är ett program för skärmbilder men betydligt snyggare skärmbilder – och du kan dela dem snabbt och enkelt.

Du kan lägga till en ram, en bakgrund och du kan välja raka eller rundade hörn. Det blir faktiskt rätt prydligt och snyggt, inte alls som standardbilderna som du kan ta med den inbyggda funktionen.

Du använder den interna funktionen ska sägas för tydlighetens skull. Det är sen som Xnapper träder in och snyggar till dina skärmbilder.

Programmet kostar från 30 dollar och det ingår även bland de program som du kan abonnera på via SetApp.

Xnapper

 

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian