Gratis är gott: Skapa din egen font med Birdfont

av | sep 9, 2022 | Gratis är gott

Birdfont är en editor för att skapa egna, nya fonter.

Vill du skapa något verkligt unikt, för dina trycksaker, din hemsidas eller din digitala butik så kan du skapa din egen font.

Programmet är gratis.

BirdFont is a free font editor that lets you create vector graphics and export TTF, EOT, and SVG fonts.

Note: This is a free app, but donations of $10 USD or more on the developer page are encouraged and allow you to download the commercial version of BirdFont, whoch allows you to create proprietary fonts.

What’s new in version 4.30.11

Updated on Sep 09 2022

  • Bug fixed in color fonts
Requirements for BirdFont
  • Intel 64
  • macOS 10.12.0 or later

Birdfont

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian