Så blir du av med alla dessa uppmaningar om att ladda ned en app

av | aug 5, 2022

Allt fler, för att inte säga snart sagt alla webbplatser, som har en app, skickar upp en banner på hemsidan om du besöker dem via en webbläsare. Det är antingen en banner med en uppmaning att ladda ned appen – eller öppna hemsidan i appen.

Jag har massor av appar installerade i min iPhone och vill inte ha fler – om jag inte verkligen kommer att använda dem och att surfa till en hemsida är i min ögon ett utmärkt sätt att hitta information – inte att hoppa runt bland en massa olika appar. Dessutom är det mitt val – jag vill inte ah en app, kommer inte att ladda ned någon app och jag vill helst slippa se alla dessa banners.

Banish

Banish är ett Safari-tillägg som tar bort irriterande “Öppna i appen”-banners och andra liknande saker på webben. Tillägget, för iOS och iPadOS, blockerar även popups och annan typ av reklam. Banish lovar dessutom att inte samla in någon information om dig och appen kräver inget underhåll. Du laddar ned och installera Banish, aktiverar tillägget och sen är det klart. Appen kostar 20 kronor kan tilläggas,

Banish

 

0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Nortis om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian