Programtipset: Svårt att boka möten – prova Calendly

av | aug 26, 2022 | Tipset: Appar & Program

Du känner säkert igen situationen – det ska bokas ett möte med flera deltagare och nu är problemet att sammanställa och synkronisera allas kalendrar. Det är här Calendly kan vara till hjälp.

Calendly är ett bokningsprogram där alla deltagarna inte bara kan acceptera en inbjudan utan även, innan det, kan ange när de kan vara med på ett möte. Calendly synkar samman alla uppgifter och hittar sedan klumpiga tider där alla kan vara med.

Calendly är ditt nav för att schemalägga möten professionellt och effektivt, vilket eliminerar krånglet med e-postmeddelanden fram och tillbaka så att du kan komma tillbaka till jobbet.

Du kan ange hur mötet ska hållas – vilken videotjänst som ska användas, exempelvis och du kan skicka ut en inbjudan med programmet och tjänsten – som är gratis om du bara behöver Calendly för eget bruk.

Calendly

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian