Gratistipset: Hela kroppen i 3D – i din iPhone och iPad

av | jul 2, 2022

3D Anatomy är en kunskapsbank med information om den mänskliga kroppen för din iPhone och iPad med mängder av 3D-bilder.

3D Anatomy inkluderar interaktiva modeller för alla ben, ligament, muskler, artärer och vener i din kropp tillsammans med nerv-, andnings- och urinsystem. Du kan höra ljuduttal för alla anatomiska termer och testa dina kunskaper med en quiz. Lager av muskler kan långsamt skalas bort, och du kan spara de olika vyerna för senare användning.

Gratis idag 32/7-2022

3D Anatomy includes interactive models for all the bones, ligaments, muscles, arteries, and veins in your body along with the nervous, respiratory, and urinary systems. You’re able to hear audio pronunciations for all anatomy terms, and test your knowledge with location quizzes. Layers of muscles can be slowly peeled away, and you can save the different views for later use.

3D Anatomy

 

0 kommentarer

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian