Gratis är gott: Pure Paste – klistra in text fri från formatering

av | jul 17, 2022 | Gratis är gott

Du kopierar en text och ska klistra in den i ett mail eller ett dokument – bara för att upptäcka att en massa formatering, storlek på typsnitt med mera följer med. Du behöver Pure Paste,

Pure Paste låter dig klistra in som vanlig text som standard. Den sitter i menyraden och rensar formatering (teckensnitt, färger, fetstil, länkar, tabeller etc.) från texten du kopierar. Den berör dock inte orelaterat innehåll som filer, bilder etc. Det ignorerar också innehåll som kopierats från lösenordshanterare.

Du kan också välja att manuellt rensa formatering när det behövs istället för automatiskt.

Smart, fiffigt och smidigt och det bästa av allt – helt gratis!

Pure Paste

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian