Gratistipset: UVmeter – håller koll på UV-strålningen

av | jun 18, 2022 | Gratistips

UVmeter är en app som snabbt och tydligt visar aktuellt UV-index, något som det blivit allt viktigare att hålla koll på – även i Sverige.

Appen är gratis idag 18/6-2022

Appen kan ge dig en UV-prognos varje timme för din nuvarande plats. UV-indexet representeras på en färgkodad och numrerad mätare. Du kan också se vilken typ av skydd som krävs för att gå ut, information om solskydd och hur lång tid det tar innan strålningen kan vara skadlig och du riskerar att bränna dig. All information tillhandahålls av Weather Underground, så informationen uppges vara korrekt och uppdaterad.

UVmeter

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: