Gratistipset: Murus Lite – extrafunktioner för brandväggen

av | jun 4, 2022 | Gratistips

Gratistipset: Murus Lite

Gratistipset: Murus Lite

Murus Lite är ett skal, extrafunktioner och ett verktyg för att ställa in den inbyggda brandväggen i macOS.

Lite-versionen är gratis och du kan köpa en Basic och en Pro-version om du har behov av det.

Murus Lite is the entry-level member of the Murus family. It’s a simple frontend for the OS X PF network firewall and features inbound filtering, bandwidth throttling, logging, presets, and port management. Interface is based on icons, LEDs, and collection views. Set the firewall rules by dragging-and-dropping icons and selecting checkboxes. No need to type code or to understand PF syntax. An expanded PF configuration view shows the PF ruleset with a clear representation of rules with icons, symbols, and dynamically generated comments for each rule. Murus Lite is free for both personal and commercial use.

What’s new in version 2.3.3

Updated on Jul 03 2022

  • Bug Fixes

Requirements for Murus Lite

  • Intel, 64-bit processor
  • OS X 10.9 or later

Murus Lite

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian