Badland har precis landat på Apple Arcade, Apples speltjänst. Badland Party har både online och lokal multiplayer för 2 till 4 spelare. Det finns också ett läge för en spelare med en AI-kompanjon.

Med 40 nivåer och 30 upplåsbara karaktärer kommer du att kunna spela ett tag. Bandland Party är ett vackert sidscrollande äventyr med fysikbaserade inslag. Du kommer att gå vidare genom nivåerna för att rädda klonerna från maskinens utrustning. Överlev genom flera nya världar, ta ner gigantiska maskiner i episka bosskamper, samarbeta för att lösa multiplayer-pussel, rulla, flyg, simma och dyk genom den vackra lummiga världen Badland och hjälp till att rädda klonerna från maskinens avskyvärda grejjerl. Du kan spela med med vänner och familj eller ensam.

Synkroniseras

Spelet finns fler de flesta av Apples enheter vilket betyder att du kan spela med din iPhone., iPad, din Mac eller i AppleTV. Vartefter du tar dig vidare så synkroniseras dina resultat mellan alla dina prylar.

 

Badland Parry – Apple Arcade

0 0 röster
Article Rating
DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x