Dela uppkoppling med din Mac

av | apr 4, 2022 | Tips & Råd

Som bekant så kan du göra om din iPad eller iPhone till en Hot Spot och andra kan koppla upp sig via dig. Du kanske inte vet att du kan göra detsamma med din Mac?

Det kan vara användbart, till och med mycket användbart, om du har en uppkoppling men ingen router. Anslut din Mac och dela din uppkoppling så är problemet löst.

. Inställningar
. Dela
. Dela uppkoppling

Du kan välja mellan att dela med kabel eller trådlöst.

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: