Rogan ber om ursäkt för rasistiska uttalanden

av | feb 7, 2022 | Musik, Nöje

Joe Rogan ber nu om ursäkt för att ha använt rasistiska uttryck, vid upprepade tillfällen, i sin podcast. Ursäkten är publicerad på Instagram sedan en video med ihopsamlade klipp publicerats i sociala medier.

Nyligen avslöjades att Spotify börjat att gå igenom en rad avsnitt av Rogans podcast och att närmare ett 70-tal avsnitt plockats bort sedan det visat sig att Joe Rogan och hans gäster bland annat använt n-ordet när det uttalat som om svarta.

Joe Rogans rasistiska sladder ledde till att avsnitt har plockats bort

Video

Nu går Joe Rogan gått ut med en ursäkten sedan flera videor florerat i sociala medier, ihopklippta videor som visar hur ofta Rogan och Rogans gäster använder n-ordet.

Rogan har publicerat en video och en ursäkt på Instagram:

Rogans ursäkt

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: