Det här är det officiella programmet för Twitter, den sociala tjänsten. Även om programmet saknar en del filter och andra funktioner som Tweetbot och Twitterfic har så har det officiella programmet funktioner som de andra saknar – därför att de inte får ha samma funktioner som Twitters eget program.

Twitters program har stegvis blivit allt bättre och idag har du en bra översikt av inlägg, likes och kommentarer. Det är numera ett fullgott alternativ till de övriga två (ovan) och som sagt – det är gratis och du får en del funktioner som de andra inte tillåts att ha.

Se vad som händer i världen just nu. Från senaste nytt, nöje, sport och politik till stora evenemang och vardagsliv. Om något händer i världen händer det på Twitter. Följ nyheterna när de händer, med livekommentarer.

Bli en del av det alla pratar om och se videor, liveklipp och Ögonblick direkt från källan.

Var med där det händer: dela det som händer i din värld. På Twitter kan du lägga upp foton med etiketter, GIF-bilder och videor. Det finns inget bättre sätt att göra din röst hörd.

What’s new in version 8.95

Updated on Jan 07 2022

 

  • We made a number of improvements to Twitter for Mac so it is even better for you.

Twitter

0 0 röster
Article Rating
DanishEnglishFinnishFrenchGermanLatinNorwegianSpanishSwedish
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x