Du kan pumpa upp dina Pokémons, köra Power Up, för att öka deras attack och defensiv – göra dem ännu lite starkare men det kostar i form av Stardust. Här är Magasin MACKENs guide för hur du ska ”pumpa upp” dina figurer och hur långt.

För varje varv dras Stardust och ska du pumpa upop en Pokémon hela vägen upp till max så kan det kosta en hel del. Frågan är då om det verkligen är värt det?

Upp till nivå 30 så är kostnaden i Stardust hanterlig men efter nivå 30 så kostar det dubbelt, eller du får bara ut hälften om du så vill. Priset för varje varv uppåt, efter nivå 30, är dubbelt så högt. Konkret så innebär det att den sista biten upp till max kostar mest.

Värt det?

I teorin ska kan du hamna i en sits där det kan hänga på en eller bara två Pokémons för att vinna en full, en raid, och det kan lyckas med att ”trycka upp” en figur lite extra om marginalen för att klara av en raid är liten. Ligger ni precis på gränsen som grupp, ni kanske redan har missat med bara ett par sekunder – i ett sånt läge så kan det löna sig att köra ett par varv med ”Power Up”. I de allra flesta fall så räcker det inte med att ”pumpa upp” en enda Pokémon. Räkna med att fler i gruppen får betala med Stardust och köra flera varv med ”Power Up”. Erfarenhetsmässigt däremot så brukar det löna sig mycket mer att bara plocka med en enda spelare till. Det behöver inte vara en spelare på hög nivå utan det brukar räcka med vara en enda spelare till – inte med särskilt bra Pokémons.

Antalet spelare ser ut att betyda mer än nivåerna på de Pokémon som sätts in – undantaget om någon sätter in en Mega Pokémon. Är det rätt sort, en typ som är stark mot den Pokémon som ni försöker besegra då är inte sällan en Mega Pokémons skillnaden. Då gör faktiskt en enda Pokémon skillnaden.

Nivå 30

Det i sin tur betyder att slutsatsen är att pumpa upp dina figurer till nivå 30 men inte mer. Spara dina Stardust eller sprid ut Stardust på flera Pokémons. En maxad Pokémon betyder mindre än fler spelare och mindre än en enda Mage Pokémon.

0 0 röster
Article Rating
DanishEnglishFinnishFrenchGermanLatinNorwegianSpanishSwedish
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x