Dynamiska bakgrunder är bakgrunder som byter utseende efter klockan. Du kan ha ett landskap som skiftar i ljus – efter tidpunkt på dagen. Bakgrunden förändrar sig lite Grand som i verkligheten. För att skapa sådana bakgrunder behöver du en massa bilder – och programmet Equinox.

Det ska sägas direkt – det är ingen helt igenom enkel process att skapa bilder – dynamiska korrekta bakgrunder. Du behöver en massa bilder, minst 1-2 tagna per timme om du ska få en verkligt dynamisk effekt.

Har du däremot alla bilder du behöver så är det rätt enkelt att skapa bakgrunderna med Equinox.

Equinox is a free and open-source app for creating macOS dynamic wallpapers. Starting macOS Mojave we have such cool things as «Dynamic Desktop», «Light and Dark Desktop» types of wallpapers. With the help of the Equinox app, you can easily create those with a few clicks.

Med programmet, gratis att använda och ladda ned så kan du skapa dynamiska bakgrunder för macOS.

Equinox

0 0 röster
Article Rating
DanishEnglishFinnishFrenchGermanLatinNorwegianSpanishSwedish
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x