Har du läst igenom villkoren?

Det är den vanligaste lögnen på nätet och i datavärlden. Vi läser inte och vi svarar alltid ja. Så missar vi något? Ja, faktiskt men det finns hjälp. Här.

Det finns ett projekt – Terms of Service – som ska rätta till det här problemet och som på ett enkelt och snabbt överskådligt sätt rankar olika tjänster och företag utifrån vad som står i användarvillkoren.

De har läst det vi påstår att vi har läst, det vi ljuger om.

We are a user rights initiative to rate and label website terms & privacy policies, from very good Class A to very bad Class E.

Terms of service are often too long to read, but it’s important to understand what’s in them. Your rights online depend on them. We hope that our ratings can help you get informed about your rights. Do not hesitate to click on a service below, to have more details! You can also get the ratings directly in your browser by installing our web browser add-on:

Terms of Service

 

0 0 röster
Article Rating
DanishEnglishFinnishFrenchGermanLatinNorwegianSpanishSwedish
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x