Jobbar du som webbutvecklare, designer eller liknande så har du säkert flera olika webbläsare installerade. Detta för att kunna kontrollera hur en webbplats er ut i Edge, Firefox, Safari, Opera, Brave och så vidare. Det är här Browserosaurus kommer in – med detta lilla program så styr vilken webbläsare som ska användas.

Browserosaurus gör sig själv till din standardwebläsare – sen öppnas ett fönster med alla dina installerade webbläsare där du kan välja vilken länk som ska öppna länken.

Browserosaurus is an open-source (MIT license), browser prompter for macOS. It works by setting itself as the default browser; any clicked links in non-browser apps are now sent to Browserosaurus where you are presented with a menu of all your installed browsers. You may now decide which app you’d like to continue opening the link with.

Browserosaurus

0 0 röster
Article Rating
DanishEnglishFinnishFrenchGermanLatinNorwegianSpanishSwedish
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x