blank

macOS Open Source Applications är ett stort projekt med över 210 utvecklare som alla bidrar med program och uppdateringar om sina program till en central databas.

List of awesome open source applications for macOS. This list contains a lot of native, and cross-platform apps. The main goal of this repository is to find free open source apps and start contributing. Feel free to contribute to the list, any suggestions are welcome!

To receive all new or popular applications you can join our telegram chanel.

På sidan på Github hittar du alla de program och deras utvecklare som är med i projektet. Det är en alldeles utmärkt plats att börja på om du letar efter ett speciellt program för en viss speciell uppgift.

macOS Open Source Applications

0 0 röster
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x