blankSlack är en webbtjänst, en app och ett program för team och för att jobba tillsammans – på distans.

Slack innehåller chattfunktioner, meddelandefunktioner och du kan skicka filer mellan medlemmarna. Alla delarna är helt gratis och du kan skapa kanaler för projekt, under och liknande, bjuda in medlemmar och skicka direktmeddelanden. Slack finns dessutom för alla de stora plattformarna, Windows, Mac och Linux.

  • Version 4.18.0:

    Bug Fixes:
    • Certain menus were not being properly translated when switching languages in the app. You know what they say about menus – they’re most helpful when you can read them.
    • When the app was told to launch on login but remain hidden, it took those instructions a little too seriously, playing hide-and-seek when it should not. That which was hidden was sought, and the app window will now politely reveal itself when you want.
Requirements for Slack
  • OS X 10.9.0 or later

Slack