blank

Apples nya AirTag, de runda spårningsbrickorna, innehåller mjukvara, som kan och ska uppdateras men du uppdaterar dem inte på det vanliga sättet. Det finns ingen knapp, ingen ikon att klocka på – så här gör du.

Börja med att kontrollera vilken version du har installerad.

  1. Starta ”Find My”
  2. Klicka på en AirTag du vill kontrollera
  3. Klicka sedan på batteri-ikonen. Då kan du se batteritid och version av mjukvaran.

Den nuvarande versionen är 1.0.276 (juni 2021).

blank

Uppdatera

Så vad gör du om du inte har den senaste versionen installera, hur uppdaterar du dina AirTag?

Svaret är att det gör du inte. De uppdateras automatiskt om de inte innehåller den senaste versionen. Se bara till att ha bluetooth aktiverat på/i din iPhone och att ha dina AirTag i närheten då och då. Då ska dina AirTag uppdateras till den senaste versionen helt automatiskt.

Tänk bara på att det inte räcker med att din iPhone och din AirTag finns i samma rum, samma bostad eller samma hus. De bör vara närmare varandra än så för att uppdateringen, om den behövs, ska aktiveras. Resten, sköts helt automatiskt.

0 0 röster
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x