blank

Det började med rapporter om de något ovanliga sängarna som idrottarna kommer att sova i under OS i Japan. De är gjorda i papper, kartong och när det blev känt så spreds uppgiften snabbt i sociala medier att det skulle bero på att sängarna inte skulle gå att ligga i – mer än en person.

Bilder på sängarna publicerades, spreds i sociala medier och slutsatsen var att arrangörerna (pryda japaner) inte ville att det skulle liggas i OS-byn – inte mer än en person per säng och bara för att sova.

Hållfastheten

Nu har fältstudier gjorts där hållfastheten och bärigheten i sängarna har testats och det visar sig att trots att sängarna är gjorda i kartong så lär de tåla att ligga i – mer än en person.

Det ser onekligen ut som att sängarna håller för mer än vad de kan antas klara av eller tåla.

0 0 röster
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x