REPORTAGET

Olympierna kan andas ut – sängarna håller för att ha sex i

av | jul 20, 2021 | Reportage

Det började med rapporter om de något ovanliga sängarna som idrottarna kommer att sova i under OS i Japan. De är gjorda i papper, kartong och när det blev känt så spreds uppgiften snabbt i sociala medier att det skulle bero på att sängarna inte skulle gå att ligga i – mer än en person.

Bilder på sängarna publicerades, spreds i sociala medier och slutsatsen var att arrangörerna (pryda japaner) inte ville att det skulle liggas i OS-byn – inte mer än en person per säng och bara för att sova.

Hållfastheten

Nu har fältstudier gjorts där hållfastheten och bärigheten i sängarna har testats och det visar sig att trots att sängarna är gjorda i kartong så lär de tåla att ligga i – mer än en person.

Det ser onekligen ut som att sängarna håller för mer än vad de kan antas klara av eller tåla.

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian