blank

I kväll klockan 19.00 för det dags för Apples första keynote och produktvisning för 2021.Så här kan du se direktsändningen.

Apples hemsida

I din webbläsare, I din Mac, I din iPhine eller i din iPad.

Youtube

Apple sänder direkt

AppleTV

Ladda ned appen så kan du se sändningen direkt i din AppleTV

Tider

  • Stockholm, Sverige – 19.00
  • Honolulu, Hawaii — 7:00 HAST
  • Anchorage, Alaska — 9:00 AKDT
  • Cupertino, California — 10:00 PDT
  • Phoenix, Arizona — 10:00 MST
  • Vancouver, Kanada — 10:00 PDT
  • Denver, Colorado — 11:00 MDT
  • Dallas, Texas — 12:00 CDT
  • New York, New York — 13:00 EDT
  • Toronto, Canada — 13:00 EDT
  • Halifax, Canada — 14:00 ADT
  • Rio de Janeiro, Brasilien — 14:00 BRT
  • London, Storbritannien — 18:00 BST
  • Berlin, Tyskland — 19:00 CEST
  • Paris, Frankrike — 19:00 CEST
  • Cape Town, South Africa — 19:00 SAST
  • Moscow, Ryssland — 20:00 MSK
  • Helsinki, Finland — 20:00 EEST
  • Istanbul, Turkiet — 20:00 TRT
  • Dubai, United Arab Emirates — 21:00 GST
  • Delhi, Indien — 22:30 IST
  • Jakarta, Indonesien — 12:00 WIB (21/4)
  • Shanghai, Kina — 1:00 CST (21/4)
  • Singapore — 1:00 SGT (21/4)
  • Perth, Australien — 1:00 AWST (21/4)
  • Hong Kong — 1:00 HKT (21/4)
  • Seoul, Sydkorea — 2:00 KST (21/4)
  • Tokyo, Japan — 2:00 JST (21/4)
  • Adelaide, Australien — 2:30 ACST (21/4)
  • Sydney, Australiien — 3:00 AEST (21/4)
  • Auckland, Nya Zeeland — 5:00 NZST (21/4)
0 0 röster
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x