Städa ut skadliga program med Malwarebytes

Städa ut skadliga program med Malwarebytes

Programmet hette tidigare AdMedic+ men har nu köpts upp av Malwarebytes och döpts om till Malwarebytes Anti-Malware. Fortfarande gratis, under 30 dagar, och fortfarande ett bra program för att plocka bort adware och malware.

Adware är program, ofta plugins för Safari eller annan webbläsare där sökningar styrs om till annonssajter eller till en annan sökmotor än din vanliga, fylld med reklam. Malware är samma typ av program, fungerar på samma sätt och gränsen mellan vad som är adware och malware är lite flytande.

What’s new in Malwarebytes

  • Version 4.10.4.4264:
    Features and improvements:
    • Improved information caching in the scan engine, to reduce needless central processing unit (CPU) usage.

Malwarebytes

0 0 röster
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x