Testa dina prylar med GeekBench

Testa dina prylar med GeekBench

Nu kan du testa dina prylar  och jämföra dem med andra prylar med hjälp GeekBench.

Testprogram som närmast är standard i den här världen. Med Geekbench så kan du testa dina prylar och jämföra dem med andra produkter. Du kan också kolla in testresultat på produkter som du funderar på att köpa.

Geekbench provides a comprehensive set of benchmarks engineered to quickly and accurately measure processor and memory performance. Designed to make benchmarks easy to run and easy to understand, Geekbench takes the guesswork out of producing robust and reliable benchmark results.

Version 5.4.1:
  • Improve system information reporting on Linux.
  • Fix a crash on Android that could occur after a benchmark finishes.

GeekBench

0 0 röster
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x