blank

AirPods Max är Apples senaste hörlurar – stora, heltäckande av örat och med avancerade funktioner. de innehåller mjukvara som styr funktionerna och som all mjukvara så kan och bör de uppdateras då och då. Så här gör du.

Först kan du kolla vilken version av mjukvaran som du har i dina hörlurar. Det snabbast och enklaste sättet är att kolla det via menyn för bluettoth i någon enhet som du har haft dem anslutna mot – din iPhone, iPad eller din Mac. Klicka på I som, i information. Där finns angivet vilken version av mjukvaran som du har i dina hörlurar.

I skrivande stund, just nu är versionsnummret – 3C39.

Uppdatera

För att uppdatera så behöver du inte göra mer än ha din iPhone i närheten, ansluta dina AirPods Max till ström. Det är faktiskt allt – resten ska ske automatiskt och om det nu inte gör det så ansluta dina hörlurar, börjat att spela upp musik eller något annat i minst 30 sekunder. Då görs en kontroll av mjukvaran och finns det då en uppdatering så skickas den automatiskt.

0 0 röster
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x