blank

Innan du läser vidare så ska bör du veta följande – Hello-skärmsläckaren finns med i RC-versionen av macOS. Har du inte macOS 11.3 installerad, den senaste versionen (RC) så är det ingen idé att leta efter Hello.saver.

Den nya skärmsläckaren skriver ut ordet Hello på skärmen och du kan välja olika språk eller så det klassiska Hello som kommer från den första Mac-datorn som visades upp av Steve Jobs. Skärmsläckaren finns alltså med, dold, i macOS 11.3 RC – så här hittar du den och installerar du den nya skärmsläckaren.

Sök

Enklast är att göra en sökning efter en fil som heter Hello.saver. Sök antingen med Spotlight eller med sökfunktionen i Finder. Filen kan även ligga i /Library/Screensavers – men inte alltid.

När du har hittat Hello.saver så kopiera filen och lägg den på skrivbordet.
Döp om filen till exempelvis Hello-screensaver.saver.
Klicka på filen och installera skärmsläckaren.

Klart!

Nu finns Hello skärmsläckaren i inställningarna, på det vanligts stället och du kan aktivera och använda den.

Gissningsvis så har Apple tänkt att flytta skärmsläckaren dit där den ska ligga – när den skarpa versionen släpps och installeras. fram till dess så har Apple försökt att dölja filen men den har hittats.

 

 

0 0 röster
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x