blank

Apple har nu utökat antalet titlar i Apple Arcade med över 30 nya titlar, klassiker har fått en egen avledning och flera kända spel från iOS finns nu även för hela Apple Arcade-tjänsten, alltså även för AppleTV. I nya kommande iOS 14.5 kommer även stöd för de nya spelhandtagen för Microsoft Xbox och Sony Playstation.

Apple Arcade, Apples speltjänst, har inte riktigt tagit fart men det ser ingalunda ut som att Apple har givit upp sina försök att etablera en speltjänst där en fast månadssumma med massor av spel som du kan spela utan att behöva att betala något extra. Nu finns 30 nya spel på Apple Arcade och end rad kända spelklassiker finns även i en egen avledning. Tjänsten har även designats om något, fått nya avdelningar för att göra det lättare att och tydligare var du hittar visa typer av spel.

Nya spel:

 • Fantasian
 • Wonderbox: The Adventure Maker
 • World of Demons
 • NBA 2K21 Arcade Edition
 • Clap Hanz Golf
 • The Oregon Trail
 • Star Trek: Legends
 • Simon’s Cat – Story Time
 • Cut the Rope Remastered
 • SongPop Party
 • Taiko no Tatsujin Pop Tap Beat

Klassiska spel:

 • Tiny Crossword+
 • Threes!+
 • The Room Two+
 • Sudoku Simple+
 • Spell Tower+
 • Solitaire by MobilityWare+
 • Reigns+
 • Really Bad Chess+
 • Monument Valley+
 • Mini Metro+
 • Mahjong Titan+
 • Good Sudoku+
 • Fruit Ninja Classic+
 • Flipflop Solitaire+
 • Don’t Starve: Pocket Edition+
 • Chess – Play & Learn+
 • Checkers Royal+
 • Chameleon Run+
 • Blek+
 • Badland+
 • Backgammon+

Kommande spel:

 • Frenzic: Overtime
 • Legends of Kingdom Rush
 • Leo’s Fortune+

Ny hårdvara

Till ny design och en rad nya spel kan även läggas ny hårdvara. Med stor sannolikhet så kommer Apple att lansera en ny modell av AppleTV med bättre hårdvara, utökad lagringskapacitet vilket gör att du kan ladda ned och lagra fler spel samtidigt som nya, lite tyngre spel flyttar bättre.

 

0 0 röster
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x