blank

blank

Fotbollsligorna runt om i Europa är i full gång, många ligor har till och med hunnit mer än halvvägs in i säsongen. Som vanligt så är det engelska Premier League, spanska La Liga, italienska Serie A och tyska Bundesliga som lockar de flestas intressen.

I Premier League så får titelförsvarande Liverpool svårt att försvara sin titel från förra året. Manchester City leder för tillfället serien med 7 poäng tillgodo ner till den ständiga rivalen, Manchester United på 2: a plats. City har även en match mindre spelad än de tre närmast jagande lagen bakom, vinner man sin hängmatch så skulle man leda PL med hela 10 poäng. Detta skulle i sådana fall bli väldigt svårt för övriga jagande lag att hämta in. Ner till titelförsvarande Liverpool så skiljer tex. hela 13 poäng i dagsläget.

La Liga

I spanska La Liga ser det också ut att vara avgjort trots att serien bara är till hälften färdigspelad. Atletico Madrid leder för tillfället med 5 poäng före Real Madrid på 2: a plats, även Atletico har två matcher mindre spelade än Real Madrid och med vinster i dessa två hängmatcher så skulle försprånget bli hela 11 poäng. Barcelona är 3 poäng bakom Real Madrid men med en match färre spelad än Real Madrid, så även här ser det ut som att Atletico Madrid redan har avgjort La Liga även om som sagt många matcher återstår.

I italienska serie A så ser vi ut att få den jämnaste slutstriden i Europas alla toppligor. Efter drygt halva serien spelad så toppar Inter på 50 poäng. Milan som åkte på en rejäl plump i protokollet efter att ha nyligen ha förlorat mot bottenlaget Spezia är 2: a på 49 poäng. Roma är 3: a i serie A med 43 poäng. Alla dessa ovan nämnda lag i Serie A har spelat 22 matcher medan Juventus på 4:e plats har 42 poäng, dock så har Juventus en match mindre spelad än övriga lag. Att Juventus ännu inte har givit upp hoppet om den 10:e raka Scudetton kan man nog vara säker på.

Bundesliga

I tyska Bundesliga så ser det som vanligt ut som att giganten Bayern München tar hem ännu en ligatitel. För tillfället så leder man ligan på 48 poäng och med en match mindre spelad än Emil Forsbergs RB Leipzig, som är 2: a med 44 poäng.

Även om många av Europas toppligor redan ser ut att vara avgjorda så finns fortfarande massor av spännande fotboll att kunna njuta av. Med en riktigt bra Bet365 kampanjkod så får du dessutom extra spänning hemma i TV-soffan.

blank