blankSlack är en webbtjänst, en app och ett program för team och för att jobba tillsammans – på distans.

Slack innehåller chattfunktioner, meddelandefunktioner och du kan skicka filer mellan medlemmarna. Alla delarna är helt gratis och du kan skapa kanaler för projekt, under och liknande, bjuda in medlemmar och skicka direktmeddelanden. Slack finns dessutom för alla de stora plattformarna, Windows, Mac och Linux.

  • Version 4.13.0:
    Bug fixes:
    • When you move or resize Slack, we assume you are indeed trying to move or resize it — and so the crash that was regularly happening, instead, was unwelcome. We’ve fixed this. Here’s to properly-sized screens!
    • We’ve fixed several accessibility issues. Making Slack more accessible is a continuous journey, and we’re quite grateful that you’re along for the ride!
Requirements for Slack
  • OS X 10.9.0 or later

Slack