blank

När nya iPhone 12 lanserades så presenterade Apple också den nya magnetiska lösningen MagSafe. Det är ett sätt att ladda din iPhone men också ett sätt att fästa telefonen i en hållare, fästa tillbehör och däribland en ny, liten plånbok.

Så hur fungerar det då?

Sitter plånboken som den ska och är de nya läderomslagen lika ”halkiga” som de gamla?

Magneten

Det är ju onekligen viktigt att magneten är tillräckligt kraftig så att plånboken inte ramlar av – för lätt. Här går en tydlig skiljelinje mellan dåliga, billiga kopior, som du bland annat kan hitta på Amazon och de riktiga produkterna från Apple. Köp inte billiga kopior – magneterna än om inte alltid, så mycket, mycket ofta alldeles för dåliga. De håller knappt plånboken på plats och du riskerar att tappa betal- och id-kort.

Apples MagSafe plånbok kostar 695 kronor och det är mycket för en liten plånbok men den har då en tillräckligt kraftig magnet så din plånbok sitter som den ska. Detta även om du har ett av Apples skal – i läder eller silicon.

Skal

Apple har också lanserat en serie nya skal, i silicon och i läder. Ett skydd och skal i läder kostar också 695 kronor och det finns en skillnad mot tidigare skal/omslag – de är inte lika hala, inte lika halkiga innan du ruggat upp ytan och fått in lite patina. Läderskalen fungerar utmärkt med Apples egen plånbok men du rymmer knappast mer än 2-3 kort i den lilla plånboken vilket du bör ta med i ekvationen. Har du fler kort än så så lär du behöva en plånbok också, en traditionell plånbok då kanske.

Så som svar på frågan – jo MagSafe fungerar, både för att ladda, fästa din iPhone i en hållare, som skal och med Apples plånbok.

0 0 rösta
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x